您是否正在为有特殊需要的孩子的未来做规划?

我们将陪伴您和您的家人

您是否正在为有特殊需要的孩子的未来做规划?

我们将陪伴您和您的家人

关于我们

异彩•人生 (Extra•Ordinary People)是于 2017年7月注册慈善机构。我们的目标是扶持和支持有特殊需要的儿童和青年, 努力建设一个具有包容性社会。

我们称自己为“非凡的人”,因为我们都是普通人,有意识地决定走出平凡。我们标志中“Extra”和“Ordinary”之间的点代表着产生改变所需的心灵。单词“Extra”中的颜色代表多样性和包容性。

我们的计划

7

岁及以上

综合计划

综合计划是一个以艺术和游戏为基础的项目,旨在通过探索、表达和参与来学习、建立信心和互动。

12

岁及以上

创意
实验室

创意实验室是一个变革性的职业艺术项目,利用视觉艺术来培养人才和创造力,同时培养信心和发展企业技能。

18

岁及以上

非凡校园

非凡校园 是一门个性化课程,旨在通过提高参与度、进取心和就业能力的途径来缩小 18 岁后青年的差距。

父母

和照顾者

照顾者
支持

通过提供资源和支持,与特殊需要人士的父母和照顾者一起应对挑战

校园架构

非凡校园是我们的旗舰项目,它提供了一种整体方法,为 18 岁以后有特殊需要的家庭创造新的途径。

该计划与多个合作伙伴合作,旨在发现、培养和管理人才,为我们的受益人打造独立的道路。 详细了解我们的方法。

Testimonials

Creating opportunities

Extra•Ordinary People is not focussing on business but really on helping special needs individuals by creating opportunities for them.

– Parent of beneficiary of our Creative Lab programme

Enables and supports

Extra•Ordinary People helps to enable and support individuals with special needs by training and providing them with tools and guidance to help companies.

– Employer of beneficiaries of The Extraordinary Campus programme

Benefitted us greatly

Art Psychotherapy worked best for our son and we thank Extra•Ordinary People for the programme and the financial assistance provided, which benefitted us greatly.

Parent whose child attended Art Psychotherapy sessions

参与其中